FC Groningen voorlopig ook zonder Stenman

Naast alle perikelen met Bruno Silva heeft FC Groningen ook problemen met de linksback. Fredrik Stenman is voorlopig afgehaakt.

FC Groningen voorlopig ook zonder Stenman

Stenman hield aan de wedstrijd tegen Excelsior een hamstringblessure over, die hem ervan weerhoudt zondag in Enschede in actie te komen tegen FC Twente. Mogelijk moet de Zweedse verdediger meer duels missen.

Trainer Ron Jans kampt ook met een ontevreden Bruno Silva, die dinsdag zich wel meldde voor de training. De Uruguayaanse back zegt de toezegging te hebben gekregen in de winterstop te mogen vertrekken voor een bedrag van 2,5 miljoen euro.

De Groningers ontkennen bij monde van manager technische zaken Henk Veldmate de versie van Silva. 'In ieder geval niet de toezegging die zijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel vertelt. Dit zijn zaken waar wij anders over denken. In een vroegtijdig stadium heeft Groningen besloten om in de winterstop geen spelers te laten vertrekken. We hebben ambities en doelstellingen, die we dit seizoen waar willen maken. Een vertrek is op zijn vroegst in de zomer bespreekbaar.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen