FC Groningen richt vizier op aanvoerder ADO

Reacties

FC Groningen heeft Roland Alberg op het oog. De noorderlingen willen de spelmaker van ADO Den Haag graag inlijven als Tjaronn Chery vertrekt, meldde ADO-trainer Henk Fraser op FOX Sports.

FC Groningen richt vizier op aanvoerder ADO

Alberg is sinds de komst van Fraser een absolute revelatie in de Hofstad. Vorig seizoen leidde hij met onder meer zeven doelpunten de opmars van de Hagenaars, die van de laatste plaats tot rechtstreekse handhaving in de Eredivisie leidde. Ook deze jaargang is Alberg (tot aan de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen FC Utrecht) met zeven treffers en zes assists van grote waarde voor zijn ploeg.

'Roland is zich nog steeds aan het ontwikkelen, ik denk dat hij nog veel meer gaat opvallen', zei Fraser over zijn 24-jarige aanvoerder. Opvallend is dat de middenvelder in augustus 2013 werd gehaald als opvolger van de naar Groningen vertrokken Chery.

FC Groningen houdt voor komende zomer rekening met een vertrek van Chery, die in de winterstop al nadrukkelijk in de belangstelling stond van Feyenoord. De transfer ketste destijds af op de te hoge vraagprijs van de Groningers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.