FC Groningen informeert naar Faber

Reacties

In de zoektocht naar een opvolger van Erwin van de Looi heeft FC Groningen bij NEC geïnformeerd naar de status van Ernest Faber.

FC Groningen informeert naar Faber

Voormalig FC Groningen-speler Faber is bezig aan zijn eerste seizoen in Nijmegen, waar hij ook nog een doorlopend contract heeft tot medio 2017. Indien De Trots van het Noorden de NEC-coach wil aantrekken, dient het wel een transfersom te betalen.

Deze week wordt in elk geval wél duidelijk of FC Groningen in assistent Dick Lukkien een geschikte hoofdtrainer ziet. De Groninger had vorig jaar bij zijn driejarige contractverlenging bedongen dat de club bij een vertrek van Van de Looi eerst met hem om de tafel zou gaan. Lukkien zit vandaag opnieuw aan tafel met de clubleiding.

Lukkien lijkt nu in elk geval dus concurrentie te hebben van Faber, maar ook van Art Langeler. Die heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2017 als hoofd opleidingen, maar de oud-trainer van PEC Zwolle heeft al aangegeven graag weer als hoofdtrainer op het veld te staan. Langeler heeft volgens zijn zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp al een eerste oriënterend gesprek gehad met de noordelingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.