FC Groningen hengelt tevergeefs naar NAC'er Tighadouini

Reacties

Adnane Tighadouini (21) is in dit nog prille seizoen dé smaakmaker bij NAC Breda. En dat is ook andere Eredivisie-ploegen niet ontgaan. FC Groningen heeft concrete belangstelling voor de vleugelaanvaller, die afgelopen seizoen overkwam van Vitesse.

FC Groningen hengelt tevergeefs naar NAC'er Tighadouini

Tighadouini heeft de Trots van het Noorden evenwel laten weten dat hij niet open staat voor een overgang naar de Euroborg, aangezien hij op dit moment op zijn plek zegt te zijn in West-Brabant. De buitenspeler heeft een goede verstandhouding met coach Nebojsa Gudelj en zijn assistent Marino Pusic. Laatstgenoemde, voormalig trainer van de Vitesse-beloften, had een belangrijk aandeel in de komst van Tighadouini naar Breda.  

De aanvaller, die eerder op huurbasis uitkwam voor FC Volendam en SC Cambuur, heeft bij NAC nog een contract tot medio 2017. Met Uros Matic is hij een van de meest interessante spelers van de Brabantse club, die waarschijnlijk met de huidige selectie de maand september ingaat.

Onlangs informeerde Ajax bij de zaakwaarnemer van Jelle ten Rouwelaar naar de voorwaarden waaronder de doelman weg mag bij NAC, maar aangezien Kenneth Vermeer voorlopig nog niet uit de Amsterdam Arena is vertrokken en PEC Zwolle-doelman Diederik Boer ook als gegadigde geldt, is een vertrek van Ten Rouwelaar vooralsnog niet aan de orde. Voor Joey Suk, die weg mag uit het Rat Verlegh Stadion, is evenmin concrete belangstelling.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.