FC Groningen en SC Heerenveen volgen ervaren Schaken

Reacties

De interesse voor Ruben Schaken vanuit de Eredivisie neemt toe. Zowel SC Heerenveen als FC Groningen volgt de verrichtingen van de 33-jarige aanvaller op de voet.

FC Groningen en SC Heerenveen volgen ervaren Schaken

Heerenveen toonde een half jaar geleden al belangstelling voor de buitenspeler, die uiteindelijk koos een avontuur in Azerbeidjan bij Inter Baku. Op dit moment probeert Schaken zijn contract te laten ontbinden.

Overigens heeft dat volgens de ex-aanvaller van Feyenoord niets te maken met achterstallige betalingen. 'Ik lees dat ik nog geen geld zou hebben ontvangen, maar dat is onzin. Het klopt dat ze wat achterlopen, maar ik krijg wel degelijk mijn salaris', aldus Schaken tegenover Voetbal International.

Schaken wil na een half jaar Inter Baku het liefst terug naar Nederland, maar sluit een lucratieve aanbieding uit het buitenland niet op voorhand al uit. 'Ik ben topfit, mijn zoontjes zijn aangenomen bij Heerenveen en ze staan niet echt te springen om weer naar een ver land te gaan', laat de ex-speler van onder meer SC Veendam en VVV-Venlo weten.

Behalve Heerenveen is ook Groningen in de race om zijn handtekening. Nick van der Velden is vertrokken en met Mimoun Mahi en Jarchinio Antonia heeft trainer Erwin van de Looi slechts pure twee buitenspelers tot zijn beschikking, aangezien Albert Rusnák wordt gezien als nummer 10 wanneer Tjaronn Chery vertrekt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.