FC Groningen blij met beresterke Bosniër Memisevic

Reacties

Met Samir Memisevic heeft FC Groningen een uit de kluiten gewassen mandekker in huis gehaald. De Bosniër tekende maandag voor drie jaar.

FC Groningen blij met beresterke Bosniër Memisevic

Memisevic (22) noemt zijn fysieke kracht als een van zijn belangrijkste kwaliteiten. 'Ik ben goed in de duels, heb een goede pass en kan aardig dribbelen. De mensen zeggen dat ik een stevige verdediger ben en ook in het ziekenhuis zeiden ze over mijn medische testen dat alles er fysiek erg goed uit zag', vertelt hij op de clubsite.

De international (één cap) staat echter ook aanvallend zijn mannetje. Hij was namens zijn vorige club FK Radnik Bijeljina afgelopen seizoen twee keer trefzeker in de gewonnen bekerfinale. 'Die tweede was echt mooi. Ik zette een een-tweetje op, rende het gehele veld over om vlak voor het doel binnen te tikken. Ik denk dat die goal me hier uiteindelijk naar Groningen heeft gebracht', vervolgt hij lachend.

Technisch manager Peter Jeltema denkt dat Memisevic bij FC Groningen zeker niet aan zijn plafond zit. 'Samir heeft een gezonde inzet en drive. Daarnaast beschikt hij over een goede functionele techniek, is hij gretig en ontwikkelbaar. Groningen moet voor hem een opstap in zijn carrière zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.