FC Groningen biedt onderdak aan vier Veendam-spelers

Mitch Apau, Lars Hutten, Lars Lambooij en Tom Overtoom trainen vanaf maandag mee met FC Groningen. De vier spelers komen van SC Veendam, dat dinsdag definitief failliet ging.

FC Groningen biedt onderdak aan vier Veendam-spelers

Na het weekend sluiten Apau, Hutten, Lambooij en Overtoom aan bij de selectie van trainer Robert Maaskant. De technische staf van FC Groningen kent het kwartet van Veendam, waaraan ook enkele talenten werd verhuurd. 'Ze zijn daarin in positieve zin opgevallen', legt manager technische zaken Henk Veldmate uit.

'De jongens krijgen de kans tot het einde van dit seizoen op niveau te trainen en zich van dichtbij aan ons te laten zien', vervolgt Veldmate op de clubwebsite. 'Voor ons is het een goede optie een nog beter beeld van de mogelijkheden van deze spelers te krijgen.'

Eerder al werd bekend dat Robby Holder, Luis Pedro en Jesse Renken de overstap van Veendam naar Groningen maakten. Het drietal was tot het einde van het seizoen verhuurd aan de Jupiler League-club, maar sloot vanwege het faillissement inmiddels aan bij Jong FC Groningen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen