FC Eindhoven wint opnieuw, Jong Ajax gelijk in Emmen

Reacties

FC Einhoven is bezig aan een sterke reeks in de Jupiler League en blijft in het spoor van de koplopers NEC en Roda JC Kerkrade. Jong Ajax verspeelde dure punten tegen FC Emmen.

FC Eindhoven wint opnieuw, Jong Ajax gelijk in Emmen

FC Eindhoven - VVV-Venlo 1-0
FC Eindhoven boekte tegen VVV-Venlo alweer de vijfde competitiezege op rij. De nummer drie won in eigen huis van de nummer zes van de Jupiler League dankzij matchwinner Anthony van den Hurk (foto).

De aanvaller in de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong opende na een half uur de score met een fraaie kopbal. Zijn treffer bleek direct de eindstand. Daarmee zet Eindhoven de sterke reeks voort. De Brabanders versloegen achtereenvolgens Almere City FC (2-1), Jong PSV (3-1), Achilles '29 (2-0), Fortuna Sittard (2-0) en vrijdagavond dus VVV.

FC Eindhoven blijft met de zege in het spoor van NEC en Roda JC Kerkrade. De blauw-witten hebben net als de koplopers achttien punten, maar speelde wel een wedstrijd meer. Roda JC gaat zaterdag op bezoek bij Helmond Sport, terwijl voor NEC zondag het lastige uitduel met De Graafschap wacht.

FC Emmen - Jong Ajax 2-2
Jong Ajax heeft op bezoek bij FC Emmen twee dure punten verloren. In Emmen hadden de Amsterdammers al snel het heft in handen, al werd dat pas na een half uur uitgedrukt in cijfers. In een tijdsbestek van vijf minuten leken Kenny Tete en Robert Muric de wedstrijd al in het slot te gooien.

Zover kwam het echter niet. Al na vier minuten in de tweede helft bracht Luis Pedro de spanning terug. En die spanning werd de ploeg van het trainersduo Jaap Stam en Andries Ulderink in de slotfase ook te veel. Vanaf elf meter bepaalde Alexander Bannink vlak voor tijd de einstand: 2-2.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.