FC Dordrecht huurt Steenvoorden wederom van Feyenoord

Reacties

FC Dordrecht huurt Matthew Steenvoorden tot het einde van het seizoen van Feyenoord. Het betekent voor de jongeling een terugkeer.

FC Dordrecht huurt Steenvoorden wederom van Feyenoord

De 21-jarige Steenvoorden speelde vorig seizoen ook al op huurbasis aan de Krommedijk. Toen speelde hij veelal als verdediger, maar nu wordt hij vooral gehaald als verdedigende middenvelder. Die positie is bij de Schapenkoppen niet zo goed bezet, zeker gezien het naderende vertrek van Ryan Koolwijk. Steenvoorden komt uit de jeugd van Feyenoord, dat hem in het seizoen 2012/13 al verhuurde aan Excelsior.

Vorig seizoen speelde hij dus ook voor de Dordtenaren, al kwam hij vanwege een hernia niet tot veel wedstrijden. Afgelopen zomer leek hij al verhuurd te worden aan FC Dordrecht, maar Feyenoord-trainer Fred Rutten besloot hem in De Kuip te houden. Op 18 oktober maakte Steenvoorden zijn eerste en vooralsnog laatste competitieminuten in Feyenoord 1, hij viel kort na rust in voor Joris Mathijsen. Nu maakt de jongeling het seizoen dus alsnog af bij de hekkensluiter van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.