FC Dordrecht huurt Korte en De Wit opnieuw van ADO

Reacties

Giovanni Korte en Sem de Wit spelen dit seizoen opnieuw voor FC Dordrecht. Het duo wordt, net als de voorbije jaargang, gehuurd van ADO Den Haag. Dat maakte technisch directeur Marco Boogers bekend.

FC Dordrecht huurt Korte en De Wit opnieuw van ADO

De negentienjarige De Wit streek in januari neer bij FC Dordrecht, maar kwam niet in actie in de Jupiler League. Korte, die vrijdag zijn 21ste verjaardag viert, had wel een groot aandeel in de promotie - via de play-offs - naar de Eredivisie. De aanvaller was in totaal vijftien keer trefzeker in 33 duels.

'Korte is een bekend verhaal. Hij heeft zich vorig seizoen bewezen. Hij past bij ons en is razend populair bij de supporters. Er was mij heel veel aan gelegen om hem ook dit seizoen naar Dordrecht te halen', legt Boogers uit. 'Sem is een speler die ik al een tijdje met veel interesse volg. Ik verwacht veel van hem en denk dat Sem met zijn spel kan gaan verrassen.'

Eerder slaagde FC Dordrecht erin om William Troost-Ekong opnieuw op huurbasis over te nemen van FC Groningen, terwijl ook Mohamed Hamdaoui (Vitesse), Joris van Overeem (AZ) en Rick ten Voorde (SC Paderborn) tijdelijk aan de Krommedijk spelen. Filip Kurto (Roda JC Kerkrade) en Mart Lieder (RKC Waalwijk) werden definitief overgenomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.