FC Dordrecht haalt met Thomas type 'Bony'

Reacties

FC Dordrecht heeft de Franse clubhopper Joël Fabrice Thomas gehaald. De 29-jarige spits moet de voorhoede van De Schapenkoppen meer ervaring brengen. Fabrice, die Ivoriaanse roots heeft, trainde al twee weken mee bij de club en tekende een contract voor één seizoen.

FC Dordrecht haalt met Thomas type 'Bony'

Trainer Gérard de Nooijer (foto) is blij met de kersverse aanwinst, die volgens hem goed in het team past en lijkt op de sterke Ivoriaanse spits Wifried Bony (ex-Vitesse).

Thomas heeft in zijn carrière al de nodige clubs versleten. Hij werd opgeleid bij Girondins de Bordeaux, waarna hij in de zomer van 2007 de overstap maakte naar 1. FC Kaiserslautern. Daarna kwam de aanvaller zowat ieder seizoen uit voor een andere club.

Na het avontuur in Duitsland volgden Hamilton Academical (Schotland), Colchester United (Engeland), Ionikos Nikea, Apollon Smyrnis (Griekenland), Turnu-Severin, Dinamo Boekarest (Roemenië) en CA Bastia (Frankrijk). Zijn laatste club was het Schotse Raith Rovers, waar hij in juli vertrok. Fabrice kwam daar vorig seizoen tot acht competitieduels, waarin hij één doelpunt maakte. In totaal staan er 114 officiële wedstrijden en achttien treffers achter zijn naam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.