FC Den Bosch struikelt bij FC Eindhoven

FC Den Bosch verzuimde aan te sluiten bij RKC Waalwijk. De Bosschenaren verloren verrassend met 1-0 bij FC Eindhoven.

Eindhoven bezette de achttiende plaats voor aanvang van dit duel in het Jan Louwers Stadion, FC Den Bosch had net zoveel verliespunten als koploper RKC. Dat bleek echter geen garantie voor succes.

In de 87ste minuut sloeg de thuisploeg toe. Het was Fabio Caracciolo die het net vond, dankzij een voorzet vanaf rechts die bij de eerste paal pardoes binnenviel. Het was in deze competitie al de twaalfde goal van de Belgische spits.

FC Den Bosch-doelman Niki Mäenpää raakte hierbij geblesseerd. De Finse keeper botste tegen de paal en hield een gebroken schouder hieraan over.

De zege kwam Eindhoven toe. De thuisploeg was de betere partij en had in de eerste helft al twee keer de paal geraakt via Tim De Meersman en Caracciolo.