FC Den Bosch krijgt goed nieuws over Jans

Paul Jans komt dit seizoen nog in actie voor FC Den Bosch, dat een slechte boodschap kreeg over de blessure van keeper Niki Mäenpää.

FC Den Bosch krijgt goed nieuws over Jans

Voor Jans dreigde het seizoen door een knieblessure al na één wedstrijd voorbij te zijn. Ondanks een scheurtje in een kruisband is een operatie niet noodzakelijk, zo luidde ook de conclusie van een second opinion. 'Hoe lang dat duurt weet ik niet, maar in ieder geval niet het hele seizoen', zei trainer Theo Bos in het Brabants Dagblad over de verwachte hersteltijd.

Tegenover het positieve nieuws over Jans stond een flinke tegenvaller voor Niki Mäenpää. De Finse doelman dacht binnen een maand hersteld te zijn van een schouderblessure die hij had opgelopen in het competitieduel met MVV.

Nader onderzoek heeft uitgewezen dat er een scheurtje zit in het kapsel en dat een operatie noodzakelijk is. De ingreep staat gepland voor dinsdag. De doelman kan pas over minimaal vier maanden weer binnen de lijnen komen.

Arjan Ebbinge heeft al een knieoperatie ondergaan die hem van meniscusproblemen moet verlossen. De verdediger dient vier weken toe te kijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen