FC Den Bosch komt niet tot winst bij Almere City

FC Den Bosch is er niet in geslaagd op bezoek bij laagvlieger Almere City FC te winnen. De ploegen hielden elkaar keurig in evenwicht: 1-1.

De thuisploeg begon uitstekend aan het duel en kwam na een goede tien minuten spelen op voorsprong tegen de Brabantse subtopper. Renee Troost schoot met links bij de eerste paal een indraaiende hoekschop prima binnen: 1-0.

Pas een kwartier in de tweede helft had Den Bosch, dat wordt getraind door Alfons Groenendijk, een antwoord op het opportunistische spel van de Almeerders. John Verhoek brak door en stelde met een prima breedtepassje Tom van weert in staat de gelijkmaker binnen te lopen: 1-1.

In de slotfase golfde het duel op en neer, maar tot een winnende treffer kwam het evenwel niet meer. Met de puntendeling schiet geen ploeg veel op. FC Den Bosch klimt van plaats negen naar plaats acht met 22 punten uit zestien duels. Almere City FC blijft staan op plaats zestien met negen schamele punten. Foto: VI Images