FC Den Bosch in blessuretijd langs FC Dordrecht

FC Den Bosch heeft op bezoek bij FC Dordrecht in een tumultueus duel een overwinning uit het vuur gesleept. De zege kwam in de slotfase tot stand.

Bart van Hintum zette de thuisploeg op weergaloze wijze op voorsprong. Zijn afstandsknal trof via de onderkant van de lat doel. Na de onderbreking was het stuivertje wisselen. Eerste zette Danny Verbeek de ploegen op gelijke hoogte, waarna Erik Quekel Dordrecht weer aan een voorsprong hielp.

In de slotfase leek Tom van Weert met twee treffers de uitploeg naar een 2-3 overwinning te leiden. Een minuut voor het einde van de officiële speeltijd tekende Renaldo Jongebloet echter voor de 3-3.

Met zijn tweede doelpunt van de middag werd Danny Verbeek diep in blessuretijd uiteindelijk matchwinner. Hij verzilverde een buitenkansje en bracht Den Bosch alsnog de overwinning: 3-4. Den Bosch bezet na het duel de achtste plaats, Dordrecht is veertiende op de Jupiler League-ranglijst.