FC Den Bosch blijft meedoen om vierde periodetitel

FC Den Bosch blijft een kanshebber om de vierde periodetitel in de Jupiler League te grijpen. De Brabantse club won bij Achilles ’29: 2-4.

Bij rust leek Den Bosch een eenvoudige tweede helft tegemoet te gaan, want de bezoekers leidden met 0-3 dankzij twee doelpunten van Erik Quekel en een treffer van Maarten Boddaert. Toen Achilles-middenvelder Steven Edwards ook nog rood ontving, leek de wedstrijd gespeeld, maar dankzij twee treffers van invaller Frank Hol kwam de thuisploeg nog terug in het duel. In de extra tijd zorgde Hasan Kiliç met de 2-4 voor opluchting bij de bezoekers.

Den Bosch blijft daardoor nog volop in de race om de vierde periodetitel. Met een duel te gaan in deze periode hoeft Den Bosch alleen Willem II voor zich te dulden in de stand. De Tilburgers hebben twee punten voorsprong, maar mocht koploper Willem II kampioen worden in de Jupiler League, dan neemt Den Bosch, als het tweede blijft, de periodetitel over.