Farfán lichtpuntje na tegenvallers Moravek en Pander

Schalke 04-trainer Felix Magath incasseerde drie tegenvallers aan de vooravond van het nieuwe seizoen. Jefferson Farfán tekende voor een lichtpuntje.

Farfán lichtpuntje na tegenvallers Moravek en Pander

Christian Pander (foto) raakte woensdag geblesseerd aan zijn linkerknie. Voor de linksback is het blessurenieuws extra zuur, omdat hij net de training had hervat na eerdere knieproblemen te hebben overwonnen. 'We moeten de precieze diagnose nog afwachten, maar het kan zijn dat er weer een knieband beschadigd is', zei Magath.

De trainer kan voorlopig evenmin een beroep doen op Vicente Sánchez. De Urugayaanse aanvaller staat twee tot vier weken aan de kant met eveneens een knieblessure. Aankoop Jan Moravek is ook niet beschikbaar voor de openingswedstrijd tegen 1. FC Nürnberg. Tot grote ergernis van Magath geeft de Tsjechische bond hem niet vrij, omdat er naast Bohemians Praag nog een club aanspraak maakt op een afkoopsom.

Tegenover alle negatieve berichten zorgde Farfán voor een lichtpuntje. De Peruviaanse oud-PSV'ér heeft geen last meer van een griepje, die hem ervan weerhield afgelopen zaterdag in het bekerduel met Germania Windeck aan te treden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen