Falkenburg tekent voor twee jaar bij Willem II

Reacties

Erik Falkenburg maakt definitief de overstap van NAC Breda naar Willem II. De 27-jarige middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, tekent in Tilburg een contract voor twee seizoenen. Dit bevestigen bronnen aan Voetbal International.

Falkenburg tekent voor twee jaar bij Willem II

De overgang van Falkenburg naar Tilburg is geen verrassing. De voormalige speler van Sparta, AZ en NEC is al een tijdje in gesprek met de Tricolores. Coach Jurgen Streppel van Willem II ziet in hem de ideale nummer 10. Voor die positie heeft hij nu alleen Robert Braber in de selectie. Eerder vertrok Ali Messaoud immers naar FC Vaduz.

Falkenburg drukte met zijn salaris zwaar op de begroting bij het naar de Eerste Divisie gedegradeerde NAC. Desondanks wilde coach Robert Maaskant hem graag in het Rat Verlegh Stadion houden. De speler had evenwel geen trek om in de Jupiler League te voetballen.

Falkenburg maakt gebruik van zijn transfervrije status. De Leidenaar had in Breda nog een contract tot medio 2016, maar mocht door een bepaling in die verbintenis gratis weg als NAC zou degraderen. Hij moet in Tilburg nog wel medisch worden gekeurd. Dat zal maandag gebeuren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.