Falcao-loos AS Monaco blijft steken op gelijkspel

Reacties

AS Monaco is bijzonder slecht aan het seizoen in de Ligue 1 begonnen en de ploeg van trainer Leonardo Jardim kwam zaterdagmiddag in duel met Lille opnieuw niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Bovendien lijken de Monegasken sterspeler Radamel Falcao kwijt te raken.

Falcao-loos AS Monaco blijft steken op gelijkspel

De Colombiaan was namelijk de meest opvallende afwezige in de basiself. Falcao lijkt aan te sturen op een vertrek en staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs. Real Madrid lijkt de grootste kanshebber om Falcao binnen te halen.

Dat de spits niet tot de wedstrijdselectie van trainer Leonardo Jardim behoorde, betekende echter niet dat Falcao niet aanwezig was in het stadion. Hij zag vanaf de tribune, geflankeerd door zijn zaakwaarnemer en de president van de club waar hij momenteel nog onder contract staat, dat Monaco al na achttien minuten op achterstand kwam.

Aanvaller Nolan Roux tekende voor de eerste treffer van Lille. Op aangeven van Ryan Mendes plaatste hij de bal in de linkerhoek, achter doelman Danijel Subasic. Dimitar Berbatov, de vervanger van de Colombiaanse sterspeler in de spits, voorkwam na een uur spelen dat de Monegasken opnieuw puntloos bleven.

De 33-jarige Bulgaar tikte de bal op aangeven van Yannick Ferreira-Carrasco binnen en zette daarmee de 1-1 eindstand op het bord. AS Monaco staat daardoor na vier wedstrijden op vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.