Falcao laat zich met twee goals en assist zien aan Van Gaal

Colombia heeft in Riffa korte metten gemaakt met Bahrein dankzij uitblinker Radamel Falcao (0-6). De spits van Manchester United eiste de hoofdrol voor zich op.

Falcao had op 28 februari voor het laatste een basisplaats bij United, waar Van Gaal het niet echt in de AS Moncao-huurling lijkt te zien zitten. Maar in Bahrein toonde de spits aan dat hij het doelpunten maken nog niet verleerd is.

Na een kwartier opende Carlos Bacca op aangeven van Falcao de score tijdens de vriendschappelijke wedstrijd. In de 32ste én de 36ste minuut was de United-aanvaller zelf trefzeker. Na rust liep Colombia nog uit naar een 6-0 overwinning.

Dit seizoen speelde Falcao in totaal 22 officiële wedstrijden namens United, waarin hij vier keer scoorde. En dat terwijl hij eerder bij FC Porto, Atlético Madrid en AS Monaco had aangetoond een begenadigd topscorer te zijn.