Falcao grote man bij Atlético Madrid tegen Sociedad

Atlético Madrid heeft op bezoek bij Real Sociedad een overwinning geboekt: 4-0. Aanvaller Radamel Falcao was met drie doelpunten de grote man.

De wedstrijd was amper aan de gang of de ploeg van trainer Diego Simeone kwam op voorsprong: Falcao schoot een strafschop onberispelijk binnen. Daar bleef het bij in de eerste helft. Na rust beleefden Los Rojiblancos opnieuw een vliegende start: in de 47ste minuut schoot Adrián López Álvarez de 0-2 tegen de touwen.

In de slotfase van de wedstrijd liep Atlético door twee doelpunten van Falcao (de Colombiaan bracht zijn seizoenstotaal op veertien) nog uit naar een riante 0-4 overwinning. De ploeg kwam door de winst op 26 punten uit 19 duels en schuift richting de subtop in de Primera División.

Overige uitslagen:Racing Santander - Getafe 1-2 Espanyol - Granada 3-0 Foto: VI Images