Falcao bewijst zijn waarde en redt Atlético op valreep

In een weinig bloedstollend duel tussen Real Sociedad en Atlético Madrid heeft Falcao wederom zijn waarde bewezen voor de Madrilenen. In de laatste minuut van de officiële speeltijd schoot hij een vrije trap raak en redde hij de punten voor Madrid (0-1).

Falcao bewijst zijn waarde en redt Atlético op valreep

Door de winst behoudt Atlético aansluiting op Barcelona - de twee ploegen staan na acht duels beide op 22 punten. Het duel had de toeschouwers weinig te bieden. Beide ploegen oogden lusteloos en creëerden weinig.

De keren dat het doel van beide sluitposten onder vuur werd genomen, gebeurde dat van afstand. De enige treffer viel uit een vrije trap. De 26-jarige Falcao krulde in de 89ste minuut de bal hoog in de korte hoek van het Sociedad-doel.

Falcao is ondanks zijn doelpunt de gedeelde koppositie in de topscorerslijst kwijt. Voor aanvang van deze speelronde deelden hij, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de koppositie op de topscorerslijst van de Primera División. Messi scoorde drie keer en staat nu op elf competitietreffers, Falcao en Ronaldo scoorden eenmaal en hebben negen goals achter hun naam.

Sociedad bezit na het verlies nog steeds negen punten uit acht duels en bezet daarmee de gedeelde dertiende plaats.

Overige uitslagOsasuna - Real Betis 0-0 Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's