Fabregas en Fabianski zijn vraagteken voor topper

Arsenal zal Cesc Fabregas (foto) en Lukasz Fabianski maandagavond op het laatste moment een fitheidstest laten ondergaan. Het duo kan zijn opwachting maken in de topper met Manchester United als het slaagt voor de proef.

Fabregas en Fabianski zijn vraagteken voor topper

Fabregas speelde zijn laatste wedstrijd voor Arsenal drie weken geleden tegen Sporting Braga in de Champions League. De middenvelder is nog steeds aan het worstelen met de hamstringblessure die hij die avond opliep. Arsène Wenger acht de kans fifty-fifty dat zijn aanvoerder de wedstrijd tegen Manchester United haalt.

Fabianski heeft last van een bovenbeenblessure. Als de doelman niet kan spelen, dan moet Wenger een beroep doen op zijn derde keeper Wojciech Szczesny. Kirean Gibbs en Abou Diaby zullen het duel op Old Trafford zeker missen met een enkelblessure.

Een aantal van de Chileense mijnwerkers die het nieuws haalden omdat zij twee maanden vast zaten onder de grond, zijn gearriveerd in Manchester om het duel bij te wonen. De mijnwerkers zijn uitgenodigd door Manchester United-directeur Sir Bobby Charlton. Hij feliciteerde het stel en liet hen de spelers en coach Alex Ferguson van United ontmoeten. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's