media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Faber wil van PSV snel duidelijkheid over zijn toekomst

Faber wil van PSV snel duidelijkheid over zijn toekomst

Ernest Faber hoopt op korte termijn duidelijkheid te hebben over zijn toekomst. PSV, waar hij nog tot de zomer van 2014 onder contract staat, wil de huidige assistent-trainer het liefst voor langere tijd behouden.

In welke hoedanigheid wil de club niet zeggen, maar het is een publiek geheim dat PSV komend seizoen Phillip Cocu als hoofdtrainer aanstelt en Faber als assistent in het organigram blijft staan. De ras-PSV’er wil die voornemens niet bevestigen, maar is wel bereid inzage in zijn ideeën te geven.

'Het gaat er mij om dat ik mezelf als trainer kan blijven ontwikkelen’, zegt de voormalige verdediger tegen Voetbal International. 'Ik wil een betere trainer worden, daar is het mij om te doen. Ik ben met PSV in gesprek over de toekomst en als het aan mij ligt is er snel duidelijkheid. Dat is voor alle partijen het beste.’

Kees Ploegsma senior, de zaakwaarnemer van Faber, heeft van meerdere clubs te horen gekregen dat Faber er op een shortlist voor de vacante positie van hoofdtrainer staat. Eén van die clubs is FC Groningen. Afgelopen winter toonde Cambuur Leeuwarden al interesse in Faber. (Thijs Slegers)

Laatste nieuws