Faber wil een 'type-Dumic' voor FC Groningen

Reacties

FC Groningen versterkte zich al met Tom van Weert en Ruben Yttergard Jenssen, maar is nog niet klaar op de transfermarkt. De Trots van het Noorden hoopt de komende weken de selectie op meerdere posities te versterken.

Faber wil een 'type-Dumic' voor FC Groningen

Zo wil Ernest Faber graag een 'type-Dario Dumic' naar Groningen halen. De nieuwe trainer van FC Groningen werkte het afgelopen seizoen bij NEC samen met Dumic en is erg gecharmeerd van de Deense verdediger. Omdat Dumic zelf te duur lijkt voor Groningen, zoekt de club naar een andere grote en fysiek sterke centrumverdediger.

Een van de kandidaten voor die positie is Igor Bubnjic (23) . De centrale verdediger werd het afgelopen seizoen door Udinese verhuurd aan Carpi, waar hij door een kruisbandblessure slechts negen Serie A-wedstrijden speelde. FC Groningen werkt samen met Udinese.

Ook Anders Trondsen (Sarpsborg 08) is in beeld. FC Groningen is echter nog niet concreet voor de 21-jarige middenvelder, die ook als linksback uit de voeten kan. Ook de belangstelling voor Bubnjic bevindt zich nog in de oriënterende fase.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.