FA klaagt Mourinho aan wegens uitspraken over arbiter

Reacties

Manchester United-manager José Mourinho hangt een straf van de FA boven het hoofd wegens zijn opmerkingen over scheidsrechter Anthony Taylor voorafgaand aan het uitduel met Liverpool van eerder deze maand.

FA klaagt Mourinho aan wegens uitspraken over arbiter

De Engelse voetbalbond meldt donderdag dat de Portugees formeel is aangeklaagd wegens ongepast gedrag en het in diskrediet brengen van het spel. Mourinho heeft tot maandagavond de tijd om een verklaring te geven.

Tegenover Sky Sports sprak Mourinho het vermoeden uit dat Taylor een lastige avond wacht omdat 'iemand' de arbiter onder druk zet. 'Ik denk dat meneer Taylor een erg goede scheidsrechter is, maar iemand zet hem bewust enorm onder druk. Het gaat lastig voor hem worden om tot een erg goed optreden te komen.'

Ongetwijfeld refereerde The Special One aan de uitspraken van voormalig hoofd arbitrage Keith Hackett, die stelde dat het 'ondraaglijk' is voor Taylor om United te fluiten omdat de scheidsrechter afkomstig is uit een plaatsje dat op een steenworp afstand ligt van Manchester.

Het duel tussen Liverpool en United eindigde in 0-0 en na afloop complimenteerde Mourinho de scheidsrechter met zijn vlekkeloze optreden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.