Extra clash tussen Man Utd en City in League Cup

Reacties

Engeland kan zich opmaken voor een extra Manchester Derby. Het Manchester United van José Mourinho en Pep Guardiola's Manchester City hebben elkaar immers geloot in de vierde ronde van het League Cup-toernooi.

Extra clash tussen Man Utd en City in League Cup

United versloeg woensdagavond met enige moeite Northampton Town (1-3), terwijl City met 1-2 won bij Swansea City. Daardoor mogen de Engelse voetballiefhebbers nu vooruitkijken naar een extra ontmoeting tussen de twee stadsgenoten.

Op 10 september stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar op Old Trafford. Het leidde tot een zinderende wedstrijd, waarin The Citizens als winnaar uit de strijd kwamen (1-2). Nu krijgen The Red Devils in eigen huis een kans om zich te revancheren voor dat duel.

Behalve het pikante treffen tussen rivalen Mourinho en Guardiola staat er ook een aantal andere mooie affiches op het programma. Zo ontvangt Liverpool Tottenham Hotspur en speelt West Ham United thuis tegen Chelsea. Het Everton van Ronald Koeman is er niet meer bij, aangezien die club werd uitgeschakeld door Norwich City (0-2) afgelopen dinsdag.

De duels in de vierde ronde van het toernooi om de League Cup worden gespeeld op 25 en 26 oktober.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.