Extern bureau vervangt technisch directeur bij NEC

Reacties

NEC geeft zijn technische zaken nog bijna een jaar in handen van een extern bureau. De Nijmeegse voetbalclub stelt geen nieuwe technisch directeur aan.

Extern bureau vervangt technisch directeur bij NEC

NEC heeft het contract met de firma Futuralis Football Company verlengd tot 1 september 2015. De Nijmegenaren hebben sinds het vertrek van Edo Ophof geen technisch directeur en zijn dus kennelijk ook niet van plan een nieuwe voetbalbaas aan te stellen.

Futuralis zal NEC net als afgelopen zomer bijstaan bij het transferbeleid en het doorselecteren van het eerste team. 'De adviezen van Futuralis zijn erg waardevol voor ons en sluiten aan bij onze visie', aldus algemeen directeur Bart van Ingen. 'We behouden onze eigen onafhankelijke scouting en ons technisch beleid.'

Toch blijft de indruk bestaan dat een man met meerdere petten invloed heeft bij NEC. Achter Futuralis zit Johan Hansma (foto), die na zijn congé bij SC Heerenveen verder ging als zaakwaarnemer. Hoe het uitzetten van de technische lijnen bij de voetbalclub zich verhouden tot zijn makelaarsactiviteiten is niet duidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.