Ex-prof Snijders vecht voor zijn leven

Reacties

Ex-prof Joey Snijders vecht voor zijn leven. De 28-jarige aanvaller raakte zondagavond zwaargewond bij een verkeersongeval. Na een spoedoperatie werd zijn toestand dinsdagochtend nog steeds zeer kritiek genoemd.

Ex-prof Snijders vecht voor zijn leven

Snijders raakte tijdens een autorit onwel en sloeg vervolgens met zijn voertuig over de kop. Hij verblijft momenteel in het Utrecht Medisch Centrum, waar hij voorlopig in slaap wordt gehouden op de intensive care. Er is sprake van ernstig hersenletsel, meldt zijn huidige club GVVV.

De Amersfoorter kwam in zijn jonge jaren uit voor het beloftenelftal van Vitesse en zat ook diverse keren op de bank bij het eerste. Hij debuteerde uiteindelijk in het betaalde voetbal namens FC Omniworld (het huidige Almere City FC), in augustus 2007. Het seizoen daarna was hij nog een tijd basisspeler van AGOVV.

De laatste jaren speelde Snijders met GVVV en IJsselmeervogels mee om de prijzen in de Topklasse van het zaterdagvoetbal. Zijn vader Rob Snijders was jarenlang profvoetballer bij SC Amersfoort. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.