Ex-doelman ADO zoekt nieuwe club in Italië

Reacties

Maarten van der Want is in Italië op zoek naar een nieuwe club. De voormalige doelman van ADO Den Haag mag verhuurd worden door Virtus Entella, dat uitkomt in de Serie B.

Ex-doelman ADO zoekt nieuwe club in Italië

De twintigjarige doelman is vierde keus bij Entella, dat hem graag aan een club uit de Serie D wil uitlenen. Van der Want (20) staat daarvoor open, maar hapt niet zomaar toe. 'Een tijdje geleden heb ik meegetraind met een club uit de Serie D. Daar was het niveau wel heel laag', zegt hij tegen Voetbal International.

Van der Want kwam in de zomer van 2014 in Italië terecht. Hij werkte een stage af bij Livorno, dat hem graag wilde overnemen. De transfer liep echter stuk op de eisen van ADO Den Haag. Entella was even later wel bereid aan de voorwaarden van ADO te voldoen, waarna Van der Want een contract tot 2017 tekende in Ligurië.

'Ik vind het heerlijk hier. Ik hoef ook niet terug naar Nederland. Ik woon in een stadje vlak onder Genua en ik hoop dat ik hier in de buurt een club kan vinden waar ik op huurbasis kan spelen. De concurrentie bij Entella is op dit moment wat te hevig, nu er met Alessandro Iacobucci nog een keeper bijgekomen is', sluit hij af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.