Excelsior ruimer in defensieve opties door terugkeer Karami

Reacties

Excelsior kan ook komend seizoen beschikken over Khalid Karami. De 27-jarige rechtervleugelverdediger en de Rotterdamse club zijn een contract voor dit seizoen overeengekomen. Karami begint daarmee aan zijn vijfde seizoen bij Excelsior.

Excelsior ruimer in defensieve opties door terugkeer Karami

Karami wilde na vorig seizoen een nieuw avontuur aangaan, maar een nieuwe club vond hij niet. Hij verkondigde altijd alleen voor de juiste aanbieding en het juiste avontuur te gaan, maar ondanks interesse van onder andere SC Heerenveen en FC Utrecht diende een nieuwe stap zich niet aan. Ook interesse van Turkse clubs liet Karami onbeantwoord.

Namens Excelsior hebben algemeen directeur Ferry de Haan en trainer Mitchell van der Gaag altijd contact gehouden met Karami. Dat resulteert nu in een terugkeer.

Excelsior had nog behoefte aan uitbreiding van het verdedigersbestand. De posities achterin bij de Rotterdammers zijn nog niet dubbelbezet. Afgelopen zondag speelde middenvelder Jeffry Fortes als rechtsback en centraal in de defensie zijn Jurgen Mattheij en Wout Faes momenteel de enige opties.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.