Excelsior legt transfervrije Faik vast

Reacties

Hicham Faik vervolgt zijn loopbaan bij Excelsior. De spelmaker zat zonder contract na zijn periode bij Roda JC Kerkrade en zet bij Excelsior zijn krabbel onder een tweejarige verbintenis.

Excelsior legt transfervrije Faik vast

Faik trainde eind juli al even mee bij Excelsior. De 23-jarige middenvelder kwam vorig seizoen voor Roda JC nog tot 27 wedstrijden in de Eredivisie. Faik had het jaar daarvoor als basisspeler nog een groot aandeel in de promotie van de Limburgers naar de Eredivisie. Faik was ook in beeld bij de Italiaanse Serie B-club Salernitana.

Hij was afgelopen week in Italië, maar zag af van een overstap naar Salernitana. 'Ik zag echter al snel dat het voetbal wat ze daar spelen niet bij mij past. Financieel was het misschien een goede stap geweest, maar het voelde niet goed', legt hij uit op de Excelsior-site.

Excelsior versterkte zich deze zomer al met onder anderen Ryan Koolwijk en Anouar Hadouir. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag is goed aan het Eredivisie-seizoen begonnen met zes punten uit vier wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.