Excelsior legt multifunctionele Duitser Baltes vast

Excelsior heeft zich verzekerd van de diensten van Benjamin Baltes. De multifunctionele Duitser tekent maandag een contract tot het einde van het seizoen.

Excelsior legt multifunctionele Duitser Baltes vast

Baltes traint al de hele zomer mee bij de Kralingers, maar in een eerder stadium ketste een transfer af op de financiële eisen van de Duitser. De speler stond het afgelopen halfjaar onder contract bij Borussia Mönchengladbach, maar speelde daar geen officiële wedstrijden. Baltes kwam in het verleden uit voor KFC Uerdingen, SC Freiburg, VfB Lübeck en Rot-Weiss Essen.

'Benjamin past qua persoonlijkheid en speelstijl goed bij ons', vertelt trainer Alex Pastoor aan Voetbal International. 'Hij kan op verschillende posities uit de voeten.'

Overigens is de komst van Feyenoorder Diego Biseswar definitief van de baan. De aanvaller stond op de nominatie verhuurd te worden aan Excelsior, maar zegde een overgang op het laatste moment af.

Pastoor: 'Met Leo (Beenhakker, red.) heb ik de afspraak dat ik daar inhoudelijk niet op in ga, maar dat Diego niet komt is wel duidelijk.' (Tom Wildvank)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen