Excelsior laat ontevreden Owusu terugkeren naar Ajax

Reacties

Leeroy Owusu keert terug naar Ajax. De twintigjarige verdediger speelde dit seizoen op huurbasis bij Excelsior, maar was ontevreden over het gebrek aan speeltijd bij de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag.

Excelsior laat ontevreden Owusu terugkeren naar Ajax

Owusu kwam tijdens de eerste seizoenshelft nog vijf keer in actie in de Eredivisie, waaronder in de uitwedstrijd tegen Ajax. Sinds begin november kwam de back echter niet meer in actie voor de hoofdmacht. De laatste weken was er in de wedstrijdselectie zelfs geen plek voor hem, tot onvrede van Owusu.

Excelsior was op zijn beurt niet tevreden over de houding van Owusu. Een gesprek met Van der Gaag en de clubleiding loste de problemen niet op. Vervolgens meldde de Ajax-huurling zich geblesseerd af voor een wedstrijd van Jong Excelsior. Die kwetsuur was ook de reden dat hij het competitieduel met FC Groningen miste.

Begin deze maand mocht Owusu terugkeren in de selectie van Excelsior. Van der Gaag hield de verdediger er graag bij wegens zijn kwaliteiten, maar er komt nu toch een einde aan de samenwerking. 'Het is niet geworden wat beide partijen in eerste instantie voor ogen hadden en dan is het beter om een keuze te maken', aldus technisch directeur Ferry de Haan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.