Excelsior is dicht bij huren van Pantic

Reacties

Excelsior is met Chelsea in gesprek over de mogelijkheid Danilo Pantic te huren. De Rotterdammers verwachten spoedig definitief te kunnen melden dat de voormalig Servisch jeugdinternational dit seizoen op Woudestein zal spelen.

Excelsior is dicht bij huren van Pantic

De negentienjarige aanvallende middenvelder was vorig seizoen door de Londenaren nog uitgeleend aan Vitesse. In Arnhem kwam hij tot zes optredens, alleen als invaller. Chelsea haalde Pantic in 2015 van Partizan Belgrado, de club waar hij sinds 2007 actief was.

Excelsior ziet in Pantic een nummer tien. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag is (na de komst van de Braziliaan Arghus en Milan Massop) nu in defensief opzicht klaar en de opties op het middenveld nemen toe met de komst van Pantic. Excelsior zoekt alleen nog een centrumspits. De club hoopt op korte termijn de nog gewenste aanvaller binnen te halen.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.