Excelsior hoeft zich wellicht niet druk te maken om Larsson

Reacties

SC Heerenveen moet het komende zondag in de uitwedstrijd tegen Excelsior mogelijk stellen zonder Sam Larsson. De 23-jarige Zweed heeft een enkelblessure overgehouden aan de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen AZ (4-2).

Excelsior hoeft zich wellicht niet druk te maken om Larsson

Larsson was met onder meer een assist een van de smaakmakers tijdens de eerste thuiszege in bijna drie maanden tijd. Maar door een ongelukkige landing kan de Zweedse dribbelaar zijn goede vorm wellicht niet doortrekken in Kralingen. Eerder dit seizoen was Larsson nog trefzeker in het thuisduel met Excelsior, dat mede door die 2-1 nederlaag vijftiende staat in de Eredivisie. De ploeg van trainer Fons Groenendijk hoeft zich nu mogelijk niet druk te maken om de Zweed.

'Sam heeft een dikke enkel', legt fysiotherapeut Erik ten Voorde uit op de website van de Friezen. 'Het herstel verloopt goed, misschien dat we hem vrijdag weer wat gaan belasten. Zaterdag bekijken we of Sam zondag kan spelen.' Bij dat besluit nemen trainer Foppe de Haan en zijn technische staf in overweging dat woensdag tijdens de midweekse speelronde koploper Ajax op bezoek komt bij Heerenveen, dat bij een eindsprint nog kans maakt op de play-offs om Europees voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.