Excelsior gaat door met Mattheij, geen contract Fischer

Reacties

Excelsior heeft de optie in het aflopende contract van verdediger Jurgen Mattheij gelicht. Doelman Mike Havekotte mag eveneens hopen op een langer verblijf bij de Kralingers. De verbintenissen van zes andere spelers zijn formeel opgezegd.

Excelsior gaat door met Mattheij, geen contract Fischer

Waar de 22-jarige Mattheij minimaal een jaar langer bij Excelsior blijft, geldt dat vooralsnog niet voor Adil Auassar, Daan Bovenberg, Sander Fischer en de aan NAC Breda verhuurde Kevin van Diermen. De huidige nummer zestien van de Eredivisie kan in een later stadium nog wel om de tafel met het kwartet, wiens contracten komende zomer aflopen.

Marko Maletic en Tom Overtoom, respectievelijk gestald bij Telstar en FC Emmen, hadden een optie in hun contract, maar de Rotterdammers hebben besloten die niet te lichten. Dat gebeurde ook niet met die van Havekotte. De twintigjarige reservedoelman gaat in een later stadium wellicht nog om de tafel zitten met de directie om te praten over contractverlenging.

Auassar, Bovenberg en Fischer (rechts op de foto met Mattheij) zijn in tegenstelling tot Havekotte dit seizoen vaste krachten in de ploeg van trainer Fons Groenendijk, maar verkeren dus nog in onzekerheid over hun toekomst. Van Rick Kruys en Daryl van Mieghem is hun volgende bestemming al bekend. Kruys wordt jeugdtrainer bij FC Utrecht, Van Mieghem vertrekt transfervrij naar Heracles Almelo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.