Excelsior - Feyenoord mogelijk op groot scherm in De Kuip

Reacties

Feyenoord gaat maandag in gesprek met de gemeente Rotterdam over het plaatsen van een groot scherm in De Kuip voor de wedstrijd tegen Excelsior. Dat bevestigen bronnen aan Voetbal International.

Excelsior - Feyenoord mogelijk op groot scherm in De Kuip

Feyenoord kan tegen Excelsior de titel pakken in de Eredivisie. Bij winst zijn de Rotterdammers zeker van de eerste plaats. Wanneer nummer twee Ajax in eigen huis gelijkspeelt tegen Go Ahead Eagles heeft Feyenoord genoeg aan een punt, bij een nederlaag van de Amsterdammers is de titel sowieso voor de huidige koploper.

Het is nu al duidelijk dat duizenden Feyenoord-supporters naar Kralingen afreizen om de koploper te steunen. Tonny Vilhena vindt het prachtig dat een uitwedstrijd tegen Excelsior op die manier als een thuiswedstrijd kan aanvoelen voor zijn ploeg. 'Ik heb ook gehoord dat er veel Feyenoord-supporters naar die wedstrijd komen. Dat is alleen maar mooi voor ons. Ik hoop het', zei de middenvelder tegen FOX Sports.

Ook in de uitwedstrijd tegen Vitesse waren er veel Feyenoorders aanwezig op de thuisvakken. Dat zorgde voor onrust. 'Ondanks het onbegrip en de frustratie onder de eigen aanhang wil Vitesse benadrukken dat Vitesse-supporters zich in het stadion uitmuntend hebben gedragen', laat Vitesse in een statement weten. 'Dat op de Just Göbel-tribune (West) Feyenoord-aanhangers zaten heeft er met name mee te maken dat zakelijke relaties meerdere tickets konden bijbestellen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.