Excelsior blijft keeper zoeken na keuze Lamprou voor Ajax

Reacties

Excelsior zoekt in de laatste maand van de transfermarkt nog naar versterkingen voor drie linies. De Rotterdammers hadden voor de positie onder de lat hun oog laten vallen op Kostas Lamprou, maar de Griekse sluitpost koos voor een contract bij Ajax.

Excelsior blijft keeper zoeken na keuze Lamprou voor Ajax

Omdat Lamprou voor een rol als derde keeper in Amsterdam gaat, zet Excelsior zijn zoektocht voort. Alessandro Damen voldoet in de voorbereiding prima als eerste doelman, maar er moet nog wel een keeper bij. 'We zijn nog op zoek, dat weten de doelmannen', zegt trainer Mitchell van der Gaag (foto).

Mike van Duinen gaat de eerste wedstrijd van het seizoen van Excelsior, uit tegen Willem II, niet halen. Bij de spits van de Rotterdammers is een cyste uit zijn knie verwijderd. Met Zakaria El Azzouzi heeft Van der Gaag een vervanger in de selectie, maar de trainer hoopt – los van de blessure van Van Duinen – nog wel een extra aanvaller te vinden.

'Maar de prioriteit is een extra centrale verdediger', benadrukt Van der Gaag. Met Jurgen Mattheij en Wout Faes (die vanwege een ontstoken teen de afgelopen week ontbrak) heeft Excelsior eigenlijk maar twee centrumverdedigers. 'Milan Massop zie ik als linksback, die kan in nood in het centrum spelen.'

Aanwinst Jinty Caenepeel kreeg in zijn eerste week bij Excelsior een tik op zijn enkel waardoor hij zijn debuut nog niet heeft kunnen maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.