Excelsior benadrukt: 'We hebben echt geen kaarten meer!'

Reacties

Op 7 mei wordt een waar Rotterdams volksfeest verwacht als Excelsior Feyenoord ontvangt in wat voor de huidige koploper een mogelijke kampioenswedstrijd is. De thuisclub is al volop bezig met de voorbereidingen en stelt nog eens dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn.

Excelsior benadrukt: 'We hebben echt geen kaarten meer!'

Excelsior benadrukt op de website dat het geen zin heeft de club te bellen over tickets voor het duel met Feyenoord. 'Het heeft echter geen zin om de administratie van Excelsior te bellen of te mailen, wij hebben echt geen kaarten meer!'

De Kralingers laten tevens weten dat het verboden is om (seizoen)kaarten door  te verkopen. De club raadt iedereen dringend af om via andere kanalen tickets aan te schaffen voor de Rotterdamse derby. De oorspronkelijke koper, wiens naam op het kaartje staat, blijft verantwoordelijk voor de gedrag van de houder van het toegangsbewijs. Excelsior hamert erop dat het doorverkopen van een ticket tot een stadionverbod kan leiden. Bij het betreden van Stadion Woudestein wordt gevraagd om de clubkaart waarmee de kaart is gekocht in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

De ticketprijzen voor het mogelijke kampioensduel van Feyenoord lopen online ondertussen hoog op. Op ticketmarktplaats Viagogo kost de goedkoopste kaart liefst 2.197,50 euro. Sommige tickets kosten zelfs meer dan zesduizend euro. Woudestein heeft een totale capaciteit van 4.400 zitplaatsen.

Feyenoord kan voor het eerst sinds 1999 kampioen van Nederland worden. De club koerst af op de titel nadat er afgelopen weekend werd gewonnen van Vitesse. In Arnhem zaten, tot afgrijzen van de clubleiding van Vitesse, vele Rotterdamse fans in de vakken van de thuisclub. Concurrent Ajax verloor van PSV. Het verschil tussen beide elftallen op de ranglijst bedraagt daardoor vier punten. Het kampioenschap is definitief als Feyenoord wint van Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.