Ex-prof Van den Boogaart vermist: 'Maken ons grote zorgen'

Reacties

Ex-prof Mark van den Boogaart wordt al bijna twee weken vermist. Dat laat zijn ex-vriendin Myrthe weten. Van den Boogaart had op 6 januari een afspraak, maar daar is hij niet aangekomen. Sindsdien hoorde zijn familie niets meer van hem.

Ex-prof Van den Boogaart vermist: 'Maken ons grote zorgen'
© Pro Shots

Omdat Van den Boogaart in Spanje voetbalde, heeft de Rotterdammer daar nog contacten. De familie houdt er dan ook rekening mee dat de 37-jarige Van den Boogaart naar dat land is vertrokken en heeft ook in Spanje gevraagd om naar hem uit te kijken. Zijn ex-partner Myrthe vertelt over de zoekactie. 'Wij maken ons grote zorgen over het fysieke en geestelijke welzijn van Mark en hopen snel weer met hem in contact te komen. Hopelijk kan iemand ons daarbij helpen.'

Van den Boogaart doorliep de jeugdopleiding in zijn geboortestad. Al jong verkaste hij naar Sevilla Atlético, het tweede elftal van Sevilla. In Nederland speelde hij daarna voor NEC en FC Dordrecht en in Spanje nog voor Real Murcia, waarna hij het profbestaan vaarwel zei en nog speelde bij de amateurs. Hij verdedigde de kleuren van BVV Barendrecht, Rijnsburgse Boys en AFC, waarna hij de zakenwereld inging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.