Everse: 'De beste ploeg heeft vandaag gewonnen'

Reacties

FC Dordrecht-trainer Jan Everse heeft intens genoten van de in zijn ogen meer dan terechte overwinning op Ajax (2-1). In Dordrecht boekten De Schapenkoppen pas de vierde zege van dit seizoen.

Everse: 'De beste ploeg heeft vandaag gewonnen'

'De beste ploeg heeft vandaag gewonnen, en dat waren wij', stelde Everse in gesprek met FOX Sports. 'We hadden zo'n overwinning een week of zeven geleden veel harder nodig. Maar het is natuurlijk altijd leuk om Ajax te verslaan. En het was gewoon dik verdiend.'

FC Dordrecht was al enige tijd zeker van degradatie, maar sloot het seizoen desondanks goed af. 'Ik neem mijn petje af voor deze gasten. We stonden lang onderaan, waren al gedegradeerd, maar ze bleven wel keihard trainen. Dan is het leuk dat ze de laatste wedstrijd winnen. De degradatie heeft met kwaliteit te maken, maar het zat ook niet altijd mee', aldus Everse.

'We kunnen goed voetballen, maar we hadden te weinig ervaring en konden er geen spelers meer bijhalen. Het plezier spatte er dit seizoen van af, alleen is het wel jammer dat de club na dit seizoen zestig procent van deze groep kwijtraakt en weer opnieuw moet bouwen, maar dat heeft ook wel weer zijn charme', zei Everse tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.