Europese topclubs azen op talenten van Feyenoord

Reacties

Het succes van Feyenoord onder trainer Ronald Koeman in de Eredivisie is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Tijdens de overwinning bij PSV zondag (0-2) zaten in Eindhoven tal van internationale scouts op de tribune voor de relatief goedkope talenten.

Europese topclubs azen op talenten van Feyenoord

Het ging om vertegenwoordigers van onder meer Manchester United, Manchester City, Everton, Arsenal, West Ham United, Bayer Leverkusen, Benfica en FC Porto. De talentenjagers zagen Jordy Clasie, Graziano Pellè en Tonny Vilhena (foto) uitblinken in het door Feyenoord gewonnen duel.

Vooral de laatste wordt nadrukkelijk gevolgd, onder meer door clubs uit Engeland, Portugal en Duitsland. Zelfs Ajax ziet Vilhena als een interessante speler. Het is geen toeval dat jeugdtrainer Ronald de Boer zich regelmatig lovend uitspreekt over Vilhena, hoewel de kans klein lijkt dat de aanstaande landskampioen actie zal ondernemen.

Pellè weet zich op zijn beurt gevolgd door clubs uit het Midden-Oosten, terwijl Daryl Janmaat eveneens op de lijst staat van teams uit de Bundesliga en de Premier League. Ook voor Clasie is er nog steeds belangstelling, net zoals voor Bruno Martins Indi, die vorige zomer een transfer naar Benfica zag afketsen en voor wie ook Everton even in de markt was.

In de nieuwe editie van Voetbal International, die vanaf woensdag bij de abonnees en in de winkels ligt, ook een uitgebreid interview met Feyenoord-trainer Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.