Eupen wijdt vernieuwde stadion in met monsterzege

AA Gent nestelde zich dankzij twee productieve minuten voorlopig op de tweede plaats. Hekkensluiter AS Eupen zorgde voor het opvallendste resultaat in België.

Eupen wijdt vernieuwde stadion in met monsterzege

AA Gent-KV Kortijk 2-0KV Kortrijk moest het initiatief aan AA Gent laten, maar boog pas na een uur het hoofd voor de gastheren. In twee minuten tijd was het pleit beslecht. Randall Azofeifa en Yassine El Ghanassy maakten het verschil voor AA gent, dat dankzij de zege naar de tweede plaats klom.

Westerlo-KV Mechelen 1-1Westerlo en KV Mechelen deden niet veel voor elkaar onder. Beide ploegen konden zich nauwelijks onderscheiden, hetgeen de remise tot een logisch resultaat maakt. De voormalig SC Heerenveen-spits Paulo Henrique opende nog wel de score, maar het was niet voldoende voor een zege voor Westerlo. Julius Gorius bepaalde de eindstand op 1-1.

AS Eupen-Sint-Truiden 6-0Het debuut in het vernieuwde stadion gaf AS Eupen een welkome steun in de rug. De debutant in de Eerste Klasse boekte zijn eerste zege van het seizoen, en het was meteen een eclatante. Sint-Truiden kreeg met 6-0 op de broek. Voormalig FC Utrecht-spits Kevin Vandenberg had met eerste twee goals een belangrijke bijdrage aan het succes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen