Eto'o blijft actief in Premier League en kiest voor Everton

Reacties

Samuel Eto'o vervolgt zijn loopbaan bij Everton. De Kameroener was transfervrij en tekent een contract voor twee seizoenen op Goodison Park.

Eto'o blijft actief in Premier League en kiest voor Everton

De 33-jarige spits speelde vorig seizoen nog voor het Chelsea van manager José Mourinho, maar daar werd zijn contract na één seizoen niet verlengd. En dat terwijl Eto'o met negen competitiegoals in 21 duels en drie treffers in negen Champions League-wedstrijden geen onaardig seizoen kende. Eerder in zijn loopbaan speelde de routinier voor onder meer Real Madrid, Barcelona, Internazionale en FC Anzhi.

De rijke carrière van Eto'o leek in de afgelopen transferperiode een opmerkelijk vervolg te gaan krijgen in Amsterdam. Directeur voetbalzaken Marc Overmars sprak namens Ajax namelijk met de Kameroens international en had goede hoop op zijn komst. Eto'o schoof de beslissing echter telkens voor zich uit, waarna Ajax de stekker uit de eventuele overgang trok. Ook clubs als Liverpool en Tottenham Hotspur zouden interesse hebben getoond in Eto'o, die nu dus heeft getekend bij Everton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.