Esteban: 'Ik kon artiest zijn en dat was niet de eerste keer'

Reacties

AZ-doelman Esteban is blij dat hij zich de voorbije twee duels heeft kunnen onderscheiden bij AZ. De goalie hield na een moeizaam duel met Excelsior (3-3) zijn doel schoon tegen NAC en Vitesse (beiden 1-0).

Esteban: 'Ik kon artiest zijn en dat was niet de eerste keer'

'Tegen Excelsior keepte ik ook goed, maar maakte ik één fout waardoor we gelijkspeelden. Dan moet je mentaal sterk zijn en ervoor zorgen dat je de volgende keer die fout niet maakt. Dat heb ik proberen te doen', legt Esteban uit op de clubwebsite.

'Tegen Vitesse was het niet de eerste keer dat ik goed stond te keepen. Oké, ik kreeg misschien meer werk te doen dan anders, maar dat is het enige', vervolgt de sluitpost, die zaterdag tegen Vitesse vooral in de tweede helft een stortvloed aanvallen te verwerken kreeg. 'Voetballers zijn artiesten. We willen uitblinken en het publiek vermaken. Tegen Vitesse kon ik de artiest zijn.'

Zaterdag wacht voor nummer vijf AZ een bezoek aan nummer zes SC Cambuur. 'Tot nu toe doen we het goed, maar de clubs staan in de Eredivisie erg dicht bij elkaar. Het is te vroeg om te praten over waar we kunnen eindigen.  Cambuur zal lastig worden, net zoals het tegen Vitesse lastig was. Maar als we met dezelfde mentaliteit de wedstrijd in gaan, dan winnen we ook in Leeuwarden', besluit Esteban.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.