Espanyol heeft alweer genoeg gezien en stuurt Vilhena naar Serie A

Reacties

Tonny Vilhena is, slechts een maand nadat hij gecontracteerd werd, op weg naar de uitgang bij Espanyol. De middenvelder vervolgt zijn loopbaan bij het Italiaanse Salernitana.

Espanyol heeft alweer genoeg gezien en stuurt Vilhena naar Serie A

Vilhena wordt momenteel medisch gekeurd. Als de tests geen problemen aan het licht brengen, verkast hij op huurbasis naar de nummer zeventien van het afgelopen Serie A-seizoen. Salernitana heeft een optie tot koop, voor naar verluidt 3,5 miljoen euro.

Het is opmerkelijk nieuws, omdat Espanyol onlangs nog communiceerde dat Vilhena gehaald werd om de club direct te versterken. In de voorbereiding kwam Vilhena echter geen minuut in actie en moest hij apart van de groep trainen. Dat terwijl hij na een succesvolle verhuurperiode voor 2,5 miljoen euro gekocht werd van het Russische Krasnodar.

Vilhena begon in Barcelona met een vliegende start. In zijn tweede wedstrijd wist hij te scoren en een succesverhaal leek in de maak. Espanyol heeft het echter snel gezien met de vijftienvoudig international, die verder gaat in de Serie A. Bij Salernitana wordt hij ploeggenoot van Franck Ribéry.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.