Erwin Lemmens gaat doel RKC verdedigen

RKC Waalwijk heeft het aantal keepers weer op peil. Ondanks een gebrek aan wedstrijdritme overtuigde Erwin Lemmens de Brabantse technische staf.

Erwin Lemmens gaat doel RKC verdedigen

Lemmens (30) onderging afgelopen weekeinde diverse testen in Waalwijk. Het leverde de Belgische doelman een contract voor een half jaar op bij RKC. Nadat zijn contract bij Olympiakos Piraeus was ontbonden kon hij de overgang met zijn handtekening bezegelen.

Na de afzegging van Maikel Aerts stond Lemmens boven aan het lijstje van RKC, dat dinsdag afscheid had genomen van doelman Rob van Dijk. Maar het was afwachten of Olympiakos wilde instemmen met de ontbinding van zijn tot medio 2007 lopende contract.

Lemmens heeft de laatste drie jaar geen wedstrijden gespeeld. Op 23 mei 2004 stond hij voor het laatst onder de lat. De tweevoudig Belgisch international hield destijds namens Espanyol Real Murcia van het scoren af.

In 2005 verhuisde Lemmens naar Olympiakos. Maar in Griekenland werd helemaal geen beroep op hem gedaan. De Belg kwam in zijn carrière uit voor SK Beveren, Racing Santander, Espanyol en Olympiakos.

Bekijk hier al onze video's