Eriksen vindt zichzelf te slecht, Higuaín beste ter wereld

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Eriksen vindt zichzelf te slecht, Higuaín beste ter wereld

'Ik deelde nooit boetes uit aan mezelf, maar vond mijn personage nooit goed genoeg.'
• In gesprek met de Daily Mail vertelt Tottenham Hotspur-middenvelder Christian Eriksen dat hij graag het spel Football Manager speelde. Daarin kocht hij zichzelf vaak, maar dat liep meestal uit op een teleurstelling voor de ex-Ajacied.

• PSV-legende Willy van der Kuijlen viert vandaag zijn 69ste verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens VI!

'Of Roma spijt heeft dat ze me hebben laten gaan? Ik hoop van wel.'
Adem Ljajic wordt dit seizoen door AS Roma verhuurd aan Internazionale. Met zijn tijdelijke werkgever staat hij momenteel bovenaan in de Serie A. Zaterdagavond was hij er met een treffer hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat Inter die koppositie handhaafde. Zijn ploeg won door die goal namelijk met 1-0 van Genoa. In gesprek met Sky Sport Italia gaat hij in op zijn verhuurperiode en de titelstrijd met zijn huidige werkgever. Zijn eigenlijke broodheer is daarin een grote concurrent.

'Als Higuaín in de toekomst geen Gouden Bal wint, is dat zijn eigen schuld. Hij is de beste centrumspits ter wereld.'
• Napoli-coach Maurizio Sarri meldde tijdens een persconferentie in de aanloop naar het uitduel met Bologna van zondag (3-2 nederlaag) dat hij Gonzalo Higuaín de beste aanvalsleider ter wereld vindt. Als het aan hem ligt, wint zijn pupil in de toekomst de Gouden Bal zelfs. Maar dan moet de Argentijn wel zijn instelling veranderen. Higuaín zette de woorden van zijn trainer kracht bij door de twee treffers tijdens de verloren wedstrijd tegen Bologna voor zijn rekening te nemen.

Bayern München verloor zaterdag voor het eerst dit seizoen. Borussia Mönchengladbach was in eigen huis met 3-1 te sterk voor de ploeg van Arjen Robben. Niet alleen binnen de lijnen bleken Die Fohlen echter de sterkste. Ook op Twitter scoorden zij beter.

'Ik heb niet zo'n goed seizoen. Blessures houden me af van het ritme dat ik nodig heb om mijn beste spel te spelen.'
• Real Madrid-aanvaller Gareth Bale vertelt in AS waarom hij dit seizoen niet op het niveau acteert dat hij nastreeft.

• Kayserispor verloor zaterdag voor eigen publiek met 1-2 van Besiktas, momenteel koploper in Turkije. Het enige doelpunt van de thuisploeg kwam van voormalig Feyenoorder Diego Biseswar. Dat deed de Nederlander fraai, met een hakje.

• Zaterdagavond was Simon Kistemaker even terug bij De Graafschap. De 74-jarige oud-trainer van De Superboeren geldt in Doetinchem als een levende legende. Zijn vroegere club verloor met 0-1 van FC Utrecht, maar het mocht de pret niet drukken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.