Eriksen daagt Bergkamp uit, De Leeuw moet blijven

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

• De hype die op Twitter is ontstaan in het kader van de actie tegen de spierziekte ALS heeft ook Nederland inmiddels bereikt. Christian Eriksen had van Ryan Babel een nominatie gekregen om een bak met ijs over zichzelf uit te storten en de Deense ex-speler van Ajax heeft op zijn beurt nu Dennis Bergkamp uitgedaagd. Wij zijn zéér benieuwd of The Iceman zijn bijnaam eer gaat aandoen.

Christian Eriksen toont op zijn Instagram-account het bewijs dat hij niet wegloopt voor een beetje ijs...

Michael de Leeuw kan moeilijk leven met zijn bijrol bij FC Groningen. Een supporter van de noorderlingen vond het daarom wel gepast hem een hart onder de riem te steken met een speciale pagina op Facebook: 'Michael de Leeuw moet blijven.' En wat bleek: de man die zondag tegen Heracles Almelo als invaller nog scoorde, blijkt wel degelijk gevoelig te zijn voor dergelijke steunbetuigingen. 'Het doet zeker wat met me. Het is prachtig om te zien dat de fans zo massaal achter me staan. Dat waardeer ik ontzettend', zei hij tegen RTV Noord. Of de actie écht zin heeft gehad, weten ook de fans van De Leeuw pas op 1 september. Inderdaad, na het sluiten van de transfermarkt.

• Een pijnlijke fout op de website van de Volkskrant. Door een fout werd Johan Cruijff dood verklaard.

• Het leidde op de sociale media tot de nodige hilariteit.

• Inmiddels hebben al vele topvoetballers zich aangesloten bij de actie waarbij je een emmer ijswater over jezelf heen gooit / laat gooien in de strijd tegen de spierziekte ALS. Een selectie met daarin onder andere Dani Alves, John Terry en Romelu Lukaku:

• We wilden onze bezoekers deze wereldpass in de competitiewedstrijd Burnley - Chelsea niet onthouden. Graag een staande ovatie voor deze assist van Cesc Fabregas op André Schürrle bij de 2-1.

• Thibaut Courtois verdrong, in dezelfde wedstrijd waarin Fabregas excelleerde, Petr Cech uit het doel van Chelsea. De Belg heeft de concurrentiestrijd gewonnen en is daardoor de nieuwe eerste keeper van de Londenaren. De Tsjechische doelman lijkt daardoor al vergeten bij de Londenaren, als we het programmaboekje mogen geloven. Petr wie?

Eriksen daagt Bergkamp uit, De Leeuw moet blijven
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.